За да избегнете натрупването на негативна енергия, трябва да спазвате няколко

...
За да избегнете натрупването на негативна енергия, трябва да спазвате няколко
Коментари Харесай

Чакат ви бедност и болести, ако сложите огледало на това място в дома си

За да избегнете натрупването на отрицателна сила, трябва да спазвате няколко елементарни правила

Според античното китайско обучение на Фън Шуй този битов предмет може да донесе на притежателите освен изгоди, само че и щета

Колкото и да не ви се има вяра, човек би трябвало да подхожда доста отговорно към избора на мебели за дома си. Освен главните такива, декорацията също влиза включително.

За да избегнете натрупването на отрицателна сила, която може да докара до утежняване на здравословното ви и финансово положение, би трябвало да спазвате няколко елементарни правила и в никакъв случай да не окачате огледало на няколко места.

За силата в дома ви е доста значимо да знаете къде е категорично неразрешено да окачате огледала, другояче не ви чака нищо положително.

Срещу входна врата и прозорец
Експертите не предлагат окачването на огледала пред вратите или прозорците, тъй като това може да провокира приключване на позитивна сила от вкъщи, както и да отнеме благополучието и триумфа.

В спалнята
Категорично не се предлага окачването на огледала в тази стая. Смята се, че латентен човек не би трябвало да се отразява в огледалото, в противоположен случай ще има неприятности. Това също може да повлияе отрицателно на фамилните връзки.

Ако в действителност би трябвало да погледнете отражението си заран, поставете огледало в дрешника (от вътрешната страна на вратата), с цел да можете да следвате разпоредбите и да задоволите желанията си.

До печката или насреща
Също по този начин не би трябвало да поставяте огледало против печката, в противоположен случай това ще ви отнеме силата и ще се уморите два пъти по-бързо.

Ако в действителност желаете да украсите кухнята си с огледало, поставете го пред масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този метод увеличавате благосъстоянието и поддържате хармонията в дома. /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР